Uputstvo za prijavu i rešavanje testa 1. Prijava za test se može preuzeti klikom ovde.
 2. Kada pristupite sistemu sa vašim korisničkim imenom i lozinkom, kliknite na NAZIV TESTA za koji ste se prijavili iz liste dostupnih testova. To će Vas dovesti na stranicu na kojoj pristupate literaturi i rešavanju testa.
 3. Literaturi možete pristupiti i preuzimati je neograničen broj puta. To znači da se možete prijavljivati i odjavljivati sa sistema bez ograničenja.
 4. Samo jednom imate pravo da rešavate test. Prema tome, tek onda kada ste sigurni da ste spremni za test pristupite rešavanju.
 5. Test ukupno sadrži 50 pitanja. Svaki tačan odgovor na pitanje donosi 1 bod. Na jedno pitanje može se odgovarati samo jednom. Ne možete se vraćati unazad i odgovarati na pitanja na koja ste već dali odgovor. Sistem pamti vaš prvi odgovor. Kada ste u potpunosti sigurni upišite  odgovor i kliknite na dugme "Predajte" kako bi sistem sačuvao vaš odgovor, zatim kliknite na dugme "Sledeći" kako bi sistem prešao na naredno pitanje. Ne postoji vremensko ograničenje za rešavanje testa.

Potrebno je da tačno rešite 60% ili 30 pitanja da biste položili test.

Nakon završetka testa ukoliko ste ga uspešno rešili, dobićete poštom sertifikat o položenom elektronskom testu na adresu koju ste naveli u prijavi.

Za sve pojedinosti pišite na email adresu kme@zcrandjelovac.org.rs

  Poslednja izmena: Monday, 11. November 2013., 16:45
  Preskoči MeniPreskoči Komentari

  Komentari

  Preskoči Trenutno aktivni korisnici

  Trenutno aktivni korisnici

  (poslednjih 120 minuta)
  Nema